Meriti sa traiesti civilizat

Ce ne propunem

Oamenii construiesc comunități, iar comunitățile unite pot forma o țară prosperă. Noi, Partidul BUCUREȘTI 2020, ne dorim organizarea și dezvoltarea unor comunități puternice la nivel local pentru că problemele cele mai presante pentru orașul nostru le cunoaștem noi, oamenii care formăm aceste comunități.

De ce să continuăm să așteptăm la infinit ca partidele mari, aflate departe de problemele noastre reale, să-și aducă aminte de comunitatea noastră și să ne treacă nevoile zilnice la “și altele”? De ce nu putem să urmăm exemplul altor orașe mari europene ale căror administrații sunt conduse inclusiv politic, de formațiuni locale, de oamenii cetății, prin reprezentanții ei? 

Legătura comunității cu acești oameni, cu liderii desemnați chiar de către noi, va fi mult mai facilă. Vom discuta ca între vecini, ca între prieteni cu reprezentanții noștri de la primării, îi vom lăuda și urechea mult mai ușor, atunci când ne vom întâlni cu ei la magazinul din colț sau pe scara blocului. 

Consideram cu tărie că a sosit momentul să urmăm exemplul Europei moderne și să ne trimitem oamenii orașului, vârfurile noastre, la toate nivelurile de reprezentare. În 8 ani, liderii noștri au realizat în comunitățile lor peste 2000 proiecte utile împreună cu oamenii din comunitate, tot atâtea motive de mândrie pentru comunitatea locală.

  La fiecare leu cheltuit din banii contribuabililor, sectorul 3 a reușit să atragă alți doi lei din fonduri europene. Poate fi acesta un exemplu pentru toate celelalte comunități din București, Popesti Leordeni sau alte orașe? Cu siguranță! Și pentru a face lucruri cu adevărat mărețe, avem nevoie de voi! 

Și în Popesti Leordeni, ca și în București, poate fi mai bine, însă doar cu ajutorul vostru. Implicarea voastră directă în administrarea publică locală nu poate fi decât un mare pas înainte pentru noi toți. Haideți să preluăm împreună conducerea la nivel local și, prin exemplul propriu, să dăm un mesaj clar de modernizare a României, plecată chiar de la firul ierbii. Nu te întreba ce poate să facă partidul pentru tine, întreabă-te ce poți să faci tu pentru comunitatea ta!

Pentru că, în final, 

Meriți să trăiești civilizat!