Meriti sa traiesti civilizat

Scrisoare deschisă către locuitorii Popești-Leordeniului

➡️Am început această campanie expunând problemele cu care se confruntă cartierul meu. L-am criticat și ironizat mult timp pe actualul primar, după cum era și firesc fiind edilul în funcție, care nu făcuse aproape nimic în opt ani de activitate. Am ales să mă adresez vouă, în principal prin clipuri, pentru că am vrut să vedeți cine sunt și cum sunt. Am bătut aproape toate străzile acestui oraș și am discutat cu orice om mi-a ieșit în cale. Am vrut să aflu problemele cu care se confruntă și, aproape zilnic le-am expus în postări pe Facebook, oferind de cele mai multe ori soluții viabile.
➡️Am promovat zilnic programul nostru și soluțiile concrete pe care le propunem. Cine a mai făcut asta? 🙂
➡️Nu mi-am propus și nu am atacat niciun candidat pe teme care țin de viața privată sau prin minciuni. Am văzut că v-am supărat pe o parte dintre voi, când am arătat niște aspecte despre „calitățile” de antreprenor ale candidatului USR-PLUS. Nu mi-am propus acest lucru dar, în general, nu mă pot abține când constat impostura și cred că fundamentul binelui este adevărul.
☑️Sunt un om sincer și, în general, cei care mă cunosc au putut constata că sunt câteodată prea franc cu sinceritatea mea.
Nu regret că l-am criticat și chiar jignit prin acel mesaj scris pe mască pe primarul actual, pentru că nu pot fi diplomat cu ceea ce reprezintă el în acest oraș (și aici nu mă refer la persoana lui privată), dar am șters postarea pentru că am realizat că timpul lui “Puie Monta” a trecut.
☑️În spatele meu nu se află un partid mare sau vechi, un aparat de propagandă uriaș cu resurse financiare uriașe, dar sunt oameni competenți și inimoși pe care vi i-am prezentat în diferite forme și care m-au susținut în tot ceea ce am întreprins în această campanie.
☑️Am răspuns imediat și, cred eu, complet la orice acuzații mi s-au adus și am lămurit orice suspiciuni. Iertați-mă, dar nu sunt vărul lui Robert Negoiță, așa cum au susținut oamenii primarului la început, am și eu veri, dar Robert Negoiță nu este printre ei. Iertați-mă că nu pot să vă lămuresc cu privire la datoriile lui Robert Negoiță, eu am lucrat cu primarul, nu cu potențialul datornic și am lucrat pentru oameni. Iertați-mă, dar eu nu am datorii la stat și Eu cel care candidează la funcția de primar al acestui oraș.
Întrebări
🔻Cum ar fi fost să batem în liderii de partid ? Ce ar fi însemnat să reproșez eu lui Andrei Nistor că Barna e combinator cu banii statului sau lui Ștefan Darie să îi reproșez că Orban a făcut șmecherii la Transporturi sau că Orban ar fi fost băut când a lovit minora aceea cu mașina?
💬Aș vrea să vă întreb ceva. Vi se pare democratic discursul unora care vă spun că eu am venit să fur voturi de la alții? Nu am avut la dispoziție oare toți o perioadă de campanie electorală? Nu avem fiecare dreptul să ne prezentăm proiectele, CV-urile, echipele? Iertați-mă, dar asta poate spune și primarul actual lui Gabriel Militaru sau PSD-ului, că îi fură voturile. De când opțiunile oamenilor sunt ale cuiva?
💬De unde reflexele astea de tristă amintire? Aia cu “cel mai bun pentru comunitate câștigă” unde e ? Dacă unul e cotat cu șanse mai multe, restul trebuie să tacă chiar dacă acel candidat minte sau îi păcălește? Adevărul mai contează? Pentru ce candidăm? Să facem bine în acest oraș sau să vedem cine îi vrăjește mai bine pe oameni?
💬Oamenii nu s-au săturat de politicianism? De partide mari care girează pentru interlopi sau incompetenți ? Nu avem obligația să deschidem ochii celor cărora propaganda i-a lipit? Iertați-mă că nu vreau să înțeleg astfel de mesaje. Eu cred în adevăr și în bine și nu cred că aceste lucruri merg mână în mână cu minciuna.
🔻Poate că aceia din partidele care susțin astfel de mesaje nu înțeleg de ce are nevoie această comunitate, iar eu și ai mei colegi ne detașăm de aceste manevre. Votăm rău cel mai mic? De ce nu votăm binele, direct? Binele, adevărul, soluțiile, sinceritatea nu au șanse în această comunitate? Atunci, iertați-mă, dar ne merităm soarta. Eu am refuzat să cred așa ceva și de aceea am făcut până acum tot ceea ce ați văzut.
📣 Dragi locutori ai Popești-Leordeniului, veniți la vot și alegeți binele și adevărul și veți vedea că numai așa vom câștiga cu toții.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *